Hoe wijs ik een teamgoedkeurder aan?
Leden kunnen een of meer rollen hebben, waardoor ze bepaalde rechten krijgen wanneer ze zijn ingelogd op het teamaccount. Alle rollen zijn optioneel. Afhankelijk van of een rol is ingevuld of niet, beïnvloedt dit hoe functies zoals proefgoedkeuring werken voor een team.
De eigenaar heeft toegang om het team te bewerken via /account/team. Van daaruit kunnen ze leden toevoegen of verwijderen. Leden met toegewezen rollen kunnen niet worden verwijderd. Om een lid met toegewezen rollen te verwijderen, neem contact op met support.
De goedkeurder ontvangt e-mailmeldingen over proeven en heeft exclusief toegang tot het bekijken en goedkeuren van proeven voor het hele team. Leden kunnen geen toegang krijgen tot of actie ondernemen op proeven voor bestellingen die ze via het teamaccount hebben geplaatst.
Wanneer er geen goedkeurder is aangewezen, hebben leden alleen toegang tot proeven voor bestellingen die ze via het teamaccount hebben geplaatst. Andere leden hebben toegang om alle bestellingen en informatie op het teamaccount te bekijken, maar kunnen geen actie ondernemen op proeven die niet van hen zijn.
Reacties