Hoe werkt het wisselen van accounts?
Als je tot een team behoort, kun je schakelen tussen je persoonlijke account en het account van je team.
Zo houd je eenvoudig je persoonlijke projecten gescheiden van werkprojecten. Om tussen accounts te wisselen, klik je rechtsboven op je gebruikerspictogram. Zodra het vervolgkeuzemenu verschijnt, klik je op "Overschakelen naar ...".
Er verschijnt een bevestigingsbericht dat laat zien dat je succesvol van account bent gewisseld, zoals hieronder te zien is.
Tijdens het gebruik van het account van je team:
Je hebt toegang tot de herbestellingen, bestellingen, betaalmethoden en verzendadressen van het team.
Alle geplaatste bestellingen verschijnen onder je team en worden aan je team gefactureerd.
Tijdens het gebruik van je persoonlijke account:
Je hebt alleen toegang tot je persoonlijke herbestellingen, bestellingen, betaalmethoden en verzendadressen.
Alle geplaatste bestellingen verschijnen onder je persoonlijke account en worden aan je persoonlijke account gefactureerd.
Reacties