Kan ik mijn account verwijderen?
Ja. Om het proces van het verwijderen van je account te starten, klik hier.
Voordat je dit doet, let op:
Verwijdering is permanent.
Je verliest toegang tot alle gegevens, inclusief je bestelgeschiedenis, artworks, store credit, online store, Studio-ontwerpen, commissies en teams.
Verwijderde accounts en gegevens kunnen niet worden hersteld.
Je kunt je account niet verwijderen zolang je bestellingen in behandeling hebt.
Als je alleen geen e-mails of sms-berichten meer wilt ontvangen, hoef je je account niet te verwijderen. Je kunt:
Inloggen en je meldingen beheren.
Klik op Uitschrijven onderaan elke e-mail die je ontvangt.
Antwoord STOP op elk sms-bericht dat je ontvangt.
Als je een kopie van je gegevens wilt voordat je je account verwijdert, kun je een verzoek om gegevenstoegang indienen. Een reactie wordt verzonden naar het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.
Reacties