Veelgestelde vragen
Zoveel als ze willen! Er zijn geen beperkingen op het aantal teams per organisatie.
Ja. Team Leden hebben toegang om alle bestellingen en informatie op het teamaccount te bekijken, maar kunnen geen actie ondernemen op proeven die niet van hen zijn, tenzij ze de aangewezen teamgoedkeurder zijn.
Volg gewoon deze link om te beginnen!
Leden kunnen een of meer rollen hebben, waardoor ze bepaalde rechten krijgen wanneer ze zijn ingelogd op het teamaccount. Alle rollen zijn optioneel. Afhankelijk van of een rol is ingevuld of niet, beïnvloedt dit hoe functies zoals proefgoedkeuring werken voor een team. De eigenaar heeft toegang om het team te bewerken via /account/team. Van daaruit kunnen ze leden toevoegen of verwijderen. Leden met toegewezen rollen kunnen niet worden verwijderd. Om een lid met toegewezen rollen te verwijderen, neem contact op met support. De goedkeurder ontvangt e-mailmeldingen over proeven en heeft exclusief toegang tot het bekijken en goedkeuren van proeven voor het hele team. Leden kunnen geen toegang krijgen tot of actie ondernemen op proeven voor bestellingen die ze via het teamaccount hebben geplaatst. Wanneer er geen goedkeurder is aangewezen, hebben leden alleen toegang tot proeven voor bestellingen die ze via het teamaccount hebben geplaatst. Andere leden hebben toegang om alle bestellingen en informatie op het teamaccount te bekijken, maar kunnen geen actie ondernemen op proeven die niet van hen zijn.
Ja! Klik gewoon op de deelknop vanuit het herbesteltabblad in je account. Van hieruit, selecteer het team waarmee je je item wilt delen. Momenteel kan er maar één ontwerp tegelijk worden gedeeld.
Teamaccounts zijn een manier voor bedrijven en organisaties om bestellingen, verzending en betalingsgegevens te delen onder één gedeeld account. volg deze link om een team aan te maken.
Als je tot een team behoort, kun je schakelen tussen je persoonlijke account en het account van je team. Zo houd je eenvoudig je persoonlijke projecten gescheiden van werkprojecten. Om tussen accounts te wisselen, klik je rechtsboven op je gebruikerspictogram. Zodra het vervolgkeuzemenu verschijnt, klik je op "Overschakelen naar ...". Er verschijnt een bevestigingsbericht dat laat zien dat je succesvol van account bent gewisseld, zoals hieronder te zien is. Tijdens het gebruik van het account van je team: Je hebt toegang tot de herbestellingen, bestellingen, betaalmethoden en verzendadressen van het team. Alle geplaatste bestellingen verschijnen onder je team en worden aan je team gefactureerd. Tijdens het gebruik van je persoonlijke account: Je hebt alleen toegang tot je persoonlijke herbestellingen, bestellingen, betaalmethoden en verzendadressen. Alle geplaatste bestellingen verschijnen onder je persoonlijke account en worden aan je persoonlijke account gefactureerd.
Categorieën
Acrylic charmsAcrylic signsAcrylicsArtworkBlanksBubble mailersButtonsCoastersCommissionsCompliance & document requestsCustom hatsDesign servicesDie cut stickersDtf transfersEventsFabric stickersFaqs for allFloor graphicsFlyersFormsFramed printsFront adhesive stickersGeneral product questionsGift cardsGiveGlitter stickersHatsHire meHolographic stickersHoodiesInternationalKeychainsKiss cut stickersLabel dispenserLabelsMagnetsMarketingMilitaryMiscellaneousMule fitnessMule sauceNotifyOrderingPackagingPackaging tapePartnershipsPinsPoly mailersPostersProPromotionsProofingRedrawReplySatisfactionSheet labelsShipShippingStand up pouchesSticker packsStickersStimulusStoresStripe connectStudioT-shirtsTeamsTemporary tattoosTraceTransfer stickersUpscaleUsesVinyl letteringVinyl lettering stickersWall graphicsWindow clingsWriteYard signs
