Hoe maak ik mijn etiket dispenser schoon?

Zorg voor en na het gebruik van je etiket dispenser dat je alle vuil en stof van de machine haalt zodat het soepel werkt.

-Niet reinigen met water. -Om te voorkomen dat het toestel onherstelbaar beschadigd wordt, moet je ervoor zorgen dat er tijdens het schoonmaken geen vocht in het toestel komt. -Gebruik geen bijtende, schurende of oplosmiddelhoudende reinigingsmiddelen, die de oppervlakken van het toestel kunnen beschadigen. -Haal het netsnoer los voor het schoonmaken.

Reinig het apparaat met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Wrijf niet over de sensor met de vochtige doek. Gebruik een microvezel doekje (een doekje voor lenzen, brillen, schermen en tablets) om de sensor te reinigen.