Kan ik het ontwerp van mijn transfersticker spiegelen zodat de sticker aan de binnenkant van een raam kan worden aangebracht?

Je kunt het spiegelen van je transfersticker op maat aanvragen in de instructies voor je illustratie, dan regelen wij de rest. Als je het liever zelf doet, hebben we een paar eenvoudige instructies:

Photoshop

Open je ontwerp, selecteer Afbeelding › Afbeelding roteren › Canvas horizontaal omdraaien. Sla je ontwerp op en upload de gespiegelde afbeelding in PSD-indeling, en klaar ben je.

Illustrator

Open je ontwerp, selecteer alle objecten en selecteer Object › Transformeren › Spiegelen... Selecteer onder As de optie 'Verticaal' en klik op OK. Sla het bestand op en upload het in AI-formaat.