Review van verpakkingstape dispenser: BP 755

Wanneer je grote hoeveelheden verpakkingstape op maat gebruikt, kun je overwegen te investeren in een tapedispenser.

De BP 755 is een elektronische tapedispenser.

Dit apparaat beschikt over een eenvoudig ontwerp en een grote bovenklep voor eenvoudig laden. De watertank is groot, maar heeft een kleine opening en geen gesloten deksel, wat het moeilijk maakt om het apparaat met water te vullen en te demonteren zonder te veel water te morsen. Het bevat een ingebouwde waterverwarmer, die kan worden bediend door de klep aan de voorkant omhoog te tillen.

Dit apparaat is zeer eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Wanneer de tape is geladen en de watertank is gevuld, kies je eenvoudig de gewenste lengte, in inches, en vervolgens wordt een strook tape afgegeven, bevochtigd en afgesneden.

Er zijn automatische versies van de BP 755 beschikbaar om het proces efficiënter te laten verlopen.

Met een prijs van rond de €1740 behoort de BP 755 tot de duurdere elektronische tapedispensers.

Tenzij het eenvoudige ontwerp een belangrijk kenmerk voor je is, raden we deze dispenser niet direct aan. Ondanks de hogere prijs is de BP 755 namelijk uiteindelijk minder efficiënt dan de BP 555 en beschikt deze over veel minder functies.

Klik hier voor meer informatie over onze reviews van andere tapedispensers.