Kunnen jullie de grootte van mijn illustratie voor me aanpassen?

We accepteren alle indelingen voor illustraties, maar de mogelijkheid om illustraties te vergroten hangt af van of het bestand een [vector- of rasterindeling]

Je kunt een afbeelding upgraden naar een vector afbeelding met hoge resolutie, met behulp van Redraw.

(https://www.stickermule.com/nl/support/raster-vs-vector) heeft (illustraties kunnen altijd worden verkleind, ongeacht de indeling).

<div class="wistiaembed wistiaasync_qd4craqd48 videoFoam=true" style="height:100%;

position:relative;width:100%">