Hoe kan ik schakelen tussen accounts?

Als je lid bent van een team, kun je schakelen tussen je persoonlijke account en de account van je team.

Op deze manier kun je eenvoudig je persoonlijke projecten gescheiden houden van werkgerelateerde projecten. Als je wilt schakelen tussen accounts, klik je op je gebruikerspictogram rechtsboven op de pagina. Wanneer het vervolgkeuzemenu wordt weergegeven, klik je op 'Omzetten naar...".

Het onderstaande bevestigingsbericht wordt weergegeven om aan te geven dat je naar een andere account bent geschakeld.

 

Wanneer je de account van je team gebruikt:

  • Je hebt toegang tot de herbestellingen, bestellingen, betalingsmethoden en verzendadressen van het team.
  • Alle geplaatste bestellingen worden weergegeven voor en in rekening gebracht aan het team.

Wanneer je je persoonlijke account gebruikt:

  • Je hebt alleen toegang tot je persoonlijke herbestellingen, bestellingen, betalingsmethoden en verzendadressen.
  • Alle geplaatste bestellingen worden weergegeven voor en in rekening gebracht op je persoonlijke account.